0

Spoštovani rejci ovc jezersko solčavske pasme.

Objavljamo datum licitacije plemenskih ovnov jezersko-solčavske pasme iz Testne postaje Jezersko, ki bo to nedeljo, 11.oktobra 2020, na ekološki kmetiji Kovk, Spodnje Jezersko 14, 4206 Zgornje Jezersko, s pričetkom ob 10. uri.

Dogodek bo potekal na prostem z upoštevanjem ukrepov Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) za zajezitev epidemije COVID-19.

Zaradi omejitve širjenja okužbe ste kot interesent in kupec ovna vabljeni na letošnji dogodek vi sami, po potrebi s spremljevalcem.

Katalog plemenskih ovnov za leto 2020 si oglejte na povezavi.

Spremljajte novice v zvezi s potekom licitacije na društveni spletni strani. Fotoutrinki lanskega dogodka so na voljo.

Vsem rejcem se zahvaljujemo za njihov temeljni prispevek k ohranjanju reje naše avtohtone jezersko solčavske pasme ovc. Z zdravimi živalmi odgovorno skrbimo za zdravje ljudi.

V upanju na boljšo prihodnost za vse, vabljeni na 19. licitacijo plemenskih ovnov jezersko solčavske pasme ovc na Jezersko.

Janez Smrtnik                                                                                                  Na Jezerskem, v nedeljo, 4.10.2020

Kontakt: Janez Smrtnik, gsm: 041 368 903, elektronska pošta: kovk@siol.net

                                                        Društvo rejcev ovc jezersko-solčavske pasme

www.ovce.si

Citirano iz ZA DOBRO JAVNO ZDRAVJE Prispevamo k boljšem zdravju in blaginji prebivalcev Slovenije, NIJZ: Najbolj preprosti ukrepi so pri preprečevanju virusa zelo učinkoviti, če se jih le dosledno držimo. Pazimo na redno uporabo maske na javnih površinah, poskušamo se ne dotikati obraza, bolj pogosto si umivamo roke, če pa to ni možno, si jih razkužimo, ohranjamo varno razdaljo, kašljamo in kihamo v rokav ter ostanemo DOMA, ko se ne počutimo dobro in imamo vročino.

Comments are closed.